Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over Mieneke


Al op jonge leeftijd begon ik met tekenen en schilderen. Dit groeide langzaam uit tot een passie die nooit meer is overgegaan.


Ik schilderde vaak vanuit mijn fantasie en hierdoor kon ik veel van mezelf kwijt in mijn schilderijen.

Later ben ik ook wel meer realistisch gaan schilderen en soms ook wel abstract, net waar ik op dat moment behoefte aan had. Ik probeerde van alles uit wat betreft stijlen, materialen en technieken.


Na veel lessen gevolgd te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Wim Schreuder uit Ede terecht. Hij maakte met zijn lessen veel los in mij waardoor het beter ging stromen.


In die tijd werkte ik op een dagactivering met allerlei doelgroepen. Hier heb ik zo'n 10 jaar met veel plezier schilderlessen gegeven.

Hier gebruikten de cursisten verschillende materialen en technieken. Van tekenen met potlood tot het werken met pastel, aquarel of acryl.


Sinds februari 2015 ben ik gestart met teken- en schilderlessen in mijn atelier in Wageningen.


Cursisten kunnen allerlei technieken en materialen gebruiken waardoor er een grote diversiteit ontstaat in waar iedereen mee bezig is.

Dit geeft de mensen en mijzelf veel plezier omdat iedereen kan ontdekken en doen waar hij of zij goed in is en daarbij inspireert iedereen elkaar en zeker ook mijzelf.


Zelf schilder ik op het moment veel met acryl en olieverf.

Ook wat ik maak is heel divers.